Qui som?

La gent ens coneix com “la Dele”. El nostre nom oficial es Secretariat de Pastoral amb Joves de l’Arquebisbat de Barcelona, l’antiga Delegació de Joventut de Barcelona (DeleJoveBcn).

La nostra missió és ajudar al nostre Cardenal en la seva tasca pastoral amb els joves de la diòcesi, fomentant la comunió i impulsant a la missió entre ells.

Somiem amb…

Somiem amb una església diversa i unida, on descobrint la diversitat aprofundim en la bellesa del Crist que ens ha seduït a tots. Volem crear espais per a conèixer i connectar amb totes les realitats juvenils de la diòcesi: parròquies, moviments, grups…

Somiem amb una generació de joves evangelitzadora, on l’alegria per Crist ens porti a voler viure més a prop d’Ell i a voler portar-lo a tots els racons del món, de paraula i d’obra: anunciant i servint.

Comptem amb tu per a fer realitat aquest somni.

Mn. Carlos Bosch

Bones! Sóc Mn. Carlos Bosch i tinc el gust de ser el director del secretariat, amb un equip esplèndid. Vull compartir amb tu la meva passió: Crist i la seva Església. Fan d’Izal.

Carla Sciamma

Sóc fan de The Office, i és que estic encarregada de la comunicació i gestió d’esdeveniments. Intento fer el millor per a organitzar-nos i comunicar-vos.

Francesc Figueras

Una peça clau a l’equip. Fa molts anys que es el nostre secretari tècnic. Sempre a l’ombra, però fent tasques indispensables perquè tot surti perfecte.

Hèctor de Arriba

Hola! Sóc l’Hèctor i m’encanta poder organitzar les “liades” amb joves de la diòcesi! La meva sèrie de Netflix? The Blacklist!
Fan del Worship 🙂

Colaboradors

Edu Bauló

M’encarrego dels adolescents….

Vols ser voluntari?Necessitem el teu carisma i dons per a posar al servei dels joves.

Marta Sarrà

Hey! Sóc la Marta Sarrà i porto les xarxes socials, fotografies i molta alegria. Fan de la xocolata!
Qualsevol cosa, InstaDirect